maandag 13 oktober 2008

Superdrukke opening Wildebeesten

Wildebeesten is geopend! Voor ons allemaal was het donderdag (9 oktober) een erg leuke dag. Ook alle mensen die waren uitgenodigd hebben zich zo te zien en te horen prima vermaakt.

Na de spectaculaire openingsact waarbij directeur Bert Geerken dwars door de Wildebeesten poster 'denderde', namen de n-kids het podium over met hun djembe-act. Het swingde de pan uit, er zitten echt een paar junior Phil Collinsen bij.

De n-kids zijn lid van de gratis nieuwsbrief en mogen bijvoorbeeld bij de opening van tentoonstellingen zijn. Wil je ook lid worden? Klik dan snel hier. Het was ook spannend voor ons, want na al die voorbereidingen zien we nu eindelijk hoe het publiek de tentoonstelling ervaart. En wat gebeurde er: de kinderen bestormden de Landrover, stonden te roepen in de microfoons bij 'Versier de gnoe' en kropen op hun buik door het gras om de kudde te besluipen. Zo hoort het te zijn! Bekijk hier het swingende openingsfilmpje. Maar nog beter: kom zelf gauw eens kijken.


Het gevelbord werd donderdagmorgen geplaatst.

In dit weblog kun je straks ook zelf aan het woord komen. We willen graag weten wat je van Wildebeesten vindt. Dat kun je bijvoorbeeld op de nieuwe n-kidssite vertellen. En de suppoosten, wat vinden die er eigenlijk van? Wat hebben de wetenschappers te vertellen over het onderzoek dat ze doen? En nog veel meer! Het werk is nog lang niet af, en de weblog ook niet.